Viber +381 69 636763 Facebook LinkedIn

Termotim

Novosti

Konverzija kotlarnice sa mazuta na prirodni gas sa kompletnom instalacijom gorionika i prateće opreme

Zbog sve rigoroznijih zahteva EU u vezi emisije produkata sagorevanja, sve više korisnika mazuta prelazi na prirodnigas ili alternativna gasovita goriva.

Termotim svojim partnerima nudi rešenja ključ u ruke prilikom konverzije goriva.

Konverzija kotlarnice sa mazuta na prirodni gas

Prednost prirodnog gasa kao čistijeg energenta u odnosu na mazut, TNG i lož ulje se ogleda u jeftinijem održavanju gorionika i ostale opreme i osigurava poslovanje po ekološkim standardima.

Konverzija kotlarnice sa mazuta na prirodni gas

Adaptacijom vašeg postrojenja na prirodni gas, osiguravate oslanjanje na energent koga ima više i koji je jeftiniji u dugom vremenskom periodu. Prirodni gas sagorevanjem emituje najmanje ugljen dioksida, ne emituje sumpor i sa stanovišta emisije čestica najpovoljnije je korišćenje prirodnog gasa. Shodno propisima i zakonima koje je Srbija već donela i onima koje će tek doneti prirodni gas je najracionalnije rešenje.

Industrijski gorionici na prirodni gas - model JBD

Gorionici JBD su najnovija generacija industrijskih gorionika za sve vrste tečnih i gasovitih goriva. Standardni asortiman obuhvata gorionike za tradicionalna goriva kao što su gas-ulje, prirodni gas i TNG, lož ulje i kombinovani gorionici za gas-gas-tečna goriva i gas-tečna goriva. Takođe se bavimo posebnim aranžmanima za sagorevanje biogas, recikliranih ulja i drugih vrsta alternativnih goriva.

E&M Combustion LowNOx gorionik u toplani u Kini (Luan Chuan,Beichen)

Isto tako, izlazimo u susret našim klijentima koji imaju specijalne zahteve, za sagorevanje biogasa, recikliranih ulja, i svih vrsta alternativnih goriva.

Gorionik model JBD može da se rotira pod bilo kojim uglom, kako bi zadovoljili sve potrebe klijenta

Ovi gorionici su dizajnirani da se nose sa velikim potpritiskom u komorama za sagorevanje.

© 2012—2021 Termotim — Isporuka i servis gorionika, automatizacija kotlarnica, klimatizacija, grejanje i ventilacija Web design & development Tacit