Viber +381 69 636763 Facebook LinkedIn

Termotim

Gorionici na prirodni gas

Najnovija generacija industrijskih low NOx gorionika za sve vrste tečnih i gasovitih goriva. Standardni asortiman uključuje gorionike za tradicionalna goriva kao što su lož ulje, prirodni gas i TNG, mazut, kombinovane gorionike za gas-gas-ulje i gasno lož ulje i sl. Takođe brinemo o posebnim aranžmanima za sagorevanje biogasa, recikliranih ulja i drugih vrsta alternativnih goriva, poput vodonika.

Gorionici su inovativnog dizajna, sa niskim emisijama sagorevanja. U ponudi imamo duoblok i monoblok gorionike, kao i gorionike specijalne izvedbe sa direktnim sagorevanjem. Mogućnost kreiranja različitog oblika i dužine plamena, putem podešavanja vazdušnog registra i ugradnjom različitih tipova kolektora. Oprema se proizvodi i prilagođava različitim komorama za sagorevanje ili ložištima.

Gorionik na prirodni gas

Standardna elektro komandna tabla omogućava upotrebu frekventnog regulatora i ugradnju O2 sondi za bolje rezultate sagorevanja i kontrole. U ponudi imamo opciju korišćenja i kontrolera sa 10,4" ekranom osetljivim na dodir. Ovaj aranžman takođe omogućava daljinsko upravljanje i kontrolu preko Etherneta, PLC-a i sl.

Pristup i održavanje je veoma lako i efikasno, sa minimalnim zastojem postrojenja. Sva oprema je proizvedena u skladu sa EN 267 i EN 676.

© 2012—2023 Termotim — Isporuka i servis gorionika, automatizacija kotlarnica, klimatizacija, grejanje i ventilacija Web design & development Tacit