Viber +381 69 636763 Facebook LinkedIn

Termotim

Isporučen i instaliran kombinovani gorionik na gorivo prirodni gas — dizel u hemijskoj industriji

Isporučen i instaliran kombinovani gorionik na gorivo prirodni gas — dizel u hemijskoj industriji kako bi garantovao uštedu energije i poboljšao energetsku efikasnost u fabrici. Oprema će takođe doprineti smanjenju emisija štetnih gasova iz postrojenja.

JBM–HP gorionici proizvođača E&M Combustion su oprema nove generacije, monoblok tipa, kompaktni, koriste se na svim vrstama tečnih i gasovitih goriva. Standardni asortiman uključuje industrijske gorionike za tradicionalna goriva kao što su dizel, prirodni gas i TNG, lož ulje i mešani gas — dizel i gas — lož ulje ili gas — vodonik gorionici. Posebna rešenja takođe uključuju opremu za korišćenje biogasa, recikliranih ulja i drugih vrsta alternativnih goriva.

JBM–HP kompaktni monoblok gorionik E&M Combustion

Gorionik JBM–HP je pripremljen za prevazilaženje visokih nadpritisaka u komori za sagorevanje. Oni proizvode niske emisije NOx i smanjen nivo buke u objektima u kojima rade, ugradnjom prigušivača u usis vazduha ventilatora. Isto tako, oni uključuju standardne elektronske kontrolne jedinice koje omogućavaju upotrebu pretvarača frekvencije za regulaciju ventilatora i O2 sondi.

© 2012—2023 Termotim — Isporuka i servis gorionika, automatizacija kotlarnica, klimatizacija, grejanje i ventilacija Web design & development Tacit